Snälll vs Elak tuta

Jag och J har konstaterat att klimatet bland Göteborgs bilister har blivit bistrare på bara de senaste halvåret. DÅ menar jag inte klimat mässing även om det är bra kalt nu. Utan mera attityden, det tutas för mista lilla, du missar att det slår om tut, ni parkerar på en markerings plats som någon anse sig ha väntat på längre än dig, ett häng på tutan, du byter fil på fel sätt enligt någon tut, du kör för fort tut, du kör för sakta tut, helatiden massa tut, det är kanske dock på sin plats när nogon kör om i 90 på insidan (inner filen) vilket bara blir vanligare och vanligare.
Men i bland när man tutar så är man inte på dålig humör, utan man vill bara litet snällt göra någon uppmärksam på att det t.ex. slaigt om till grön Men i bland är det någon djävla idiot som man verkligen behöver tuta på.
Jag tycker bliar ska utrustas med en snäll och elak tuta, den snälla så man kan medeal att man bara vill göra peronen uppmärksam på något, sen en elakhets tutat med fyrdubbla kompresorer som låser en käring av övergångsstället när hon står där och sover, så hon inte slår handväskan i bilen så airbaggen utlöser.

Något att tänka på enligt mig.

Ps. Jag menar nu inte att man ska kunna ha vilkent utat som helst som man har laddat hem på samma sett som en mobil singnal från jamba, men det borde finnas två en snäll och en BADASS tuta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: