2009-02-05 23:21, Vad ska man laga till för trevlig mat på en lite till ställning??

Snabb och enkel fråga om nu någon läser på min sida? tvivlar, en strecker ändå ut en trevand hand. ska ha lite vänner över på lördag bara enkelt öppet hus/lägenhet igentligen då men heter hus visst.
Så baren kommer var lastad med lite blandad öl och vin och något flaska med järn fall någon restarang polare trillar förbi, ja menar har man en bar i vardagsrumet så måste den kunna servera järn eller hur?

Men då det är klart, mat? ska man slänga ihop lite pajer, en sallad eller ? allt det är ju ganska vanligt men efter som det är mingel mat, så kan det inte bli för avanserat, funderade på lite olika wrhaps, någon med kyckling/mango/chilie rätt nice men vad mer, vist man kan svänga ihop lite olika whraps, men med massa föräldrar och små barn ( eller massa får se om någon kommer när man var ute i så dålig tid, surt att bli av med mobilen precis innan och inte ha en back upp med mobil nummer, eller har men på den andra datorn som inte är igång suck, får ta och packa upp den i kväll tror jag.

Men om ni har några roliga mat ider, så låt mig veta, tänkte göra det mästa i morogn men självklart får man göra en del på lördagen, fundera på Daiquiri´s nu när jag ändå har fått upp baren någurlunda och blenders är framtagna, ska ju ändå in till jobbet och hämta en stor kyl låda med is, det hade varit nice…

Som sagt dryck inget problem för en gammal barslyna vad som behövs är lite mat förslag.

Mvh Martin…

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: