2009-03-31 22:04, Älskar att laga mat på kvällen!

Lagar mat för morogn dagn att ha med till skolan, fläsk filé står i ungnen, pomes chatu puttrar i pannan och champinjon såsen står och sjuder till sig… KÄRLEK ! och det här gör jag klockan kvart över 11 på kvälen vissa tycker man är galen, men jag älskar det!
När mat lådan är klar så ska jag gå och lägga mig med min nya käraste Jobber&Fahy NOTT,, det är förfatarna till min bok Foundations of Marketing, långt från min älskling mer ett nödvändigt ont, för att klara skolan. okey då den är faktiskt djävligt intressant, men 2 kapitel per dag och lära sig med fackengelska, ca 60 sidor. det gör det lite mindre kul.

Men vi har precis blivit klara med våran första uppgift; i går närmare bestämt! caset Änglamark. ush, men skönt det är över, så för att vi inte skulle sakna case för mycket fick vi nytt arbete i dag, haha vad kul! så mycket ledig tid fick vi, ja ja inget att bitcha om man är ju vuxen nu, bara bita ihop och göra. Men fasen vad mycket jag lärde mig av det arbete, dock så har jag nog kommit på något som jag gärna hade sluppit. jag har på senare tid konstaterart att jag har problem och prata, hjärna vet hur det ska låta, men munnen kan inte utala det. så nu vi redovisnings dags, så skulle vi prov prata i gruppen tillsammans innan djävla tur det, kunde inte säga ett ord fick total panikångest ville bara slänga pappert och spring ut genom dören eller lägga mig på golvet i foster ställning och skaka av gråt, tror dock att jag trotts att det inte gick bra, lyckades mörka att det var så illa. Men det jag då nu har konstaterat att det var den andra gången det här hände vi en form av upplevd stress, första gången var när jag skulle presentera mig på smh för klassen, jag fick krupp. Så det jag har konsterat är väll det, att jag har hittat nytt problem av att jag gick in i väggen, mitt tal är lidande. Det låter ju som en fantastisk bra blokadnär man ska utbilda sig till blandanat säljare, eller INTE!

Där i mot om jag inte älskar min marknadsförings bok så konstaterade jag tidigare att en av mina riktiga älsklingar inte mår bra, som tur var inte globalen, den hade jag inte klarat mig utan, men därimot min kära stektermometer, den verkar var lite febrig, eller mycket, då den börjar på att stekgraderna som den ska mäta, i vanliga fall när man startar den så visar den så klart temraturen ca rums tempruerad, nu är den dock 128 grader cellcius, så antingen har den som sagt feber, eller så är jag i det varma stället man hamnar i när man kolar utan att jag märkt det. då jag inte träffat på någon herre med horn hitilst så gisar jag på att min termometer har feber.

Men nu medans min mat, blev så gött står och svalnar så ska jag skriva klart det här och fixa i ordning mig för morogn dagen, vi ska se vid tio tiden i gruppen, jag hade ju sovit dåligt i dag drömt mardrömar och skit, eller vadå i dag i natt. plus antar att stressen med förra arbetet knäkt mig lite, så sov tok dåligt. så i dag var jag off, rktigt off inte så mycket RMI (för er som inte läst på SMH så står RMI för; Rätt Mental Inställning) inte. Så det där med att välja grupp blev det inte så mycket med, så jag hade turen och äran att få vara med i Gramofonbolgsdirikören John och socker kicken äna´grupp. tur man har goda vänner som hjälper en när man är off. vi ska i allafall ses i morogn och välja en artikel som vi ska skriva om som ska handla om ”branding”

Men nu kära vänner & finder, grevar & branoner, pimp´s & Ho´s och annat löst folk så lyfter jag på hatten och bjuder er god natt

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: