2009-05-29 00:25, Man säger att en bild säger mer än tusen ord. Men tillsammans med med musik säger ord mer än tusen bilder!

Man säger att en bild säger mer än tusen ord. Men tillsammans med med musik säger ord mer än tusen bilder!
I bland kan man se, höra, känna något om får en att tro på medmänskligheten igen, att det finns godhet, kälek och medmäsnklighet. såg just precis filmen Once, jag väntade hela tiden att på några olika ställen något hemskt eller olyckligt skulle hända, men nej! hon gick tryckt mitt i natten, det hände ingeting med motrocykeln and so on.
Där i mot som fångade dom det underbar fantastiska och kärleks fulla på bild på ett sådant underbart sett, även i den fattiga och slitna ”idyllen”.
Man sitter med tårar i ögonvrån, en underbar känsla inombords som värmer än innefrån, och slut secen när han var inne i musik afären varhelt underbar.
Och musiken var (klingar ännu fortfarande i öronen dock) vilket superlativ ska jag använda ? Underbar, gudomlig, magiskt, fanstastisk, enastående tja det går inte beskriva med ord, man säger att en bild säger mer än tusen ord. Men tillsammans med med musik säger ord mer än tusen bilder! muski tillsammans med rörliga bilder säger mer än, ja vad? ja vet inte men i det här fallet så sjunger det mycket, och underbart,

Kan bara uppmana vädrden att se den, sedan hade vären blivit ett nytt paradis.

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: