2009-06-22 19:49, Amatörernas Afton kan var underbar

Midsommar är över och vad kan man säga om midsommar då? ja man kan var säker på en sak att ordet midsommar betyder någonting för nästan alla i det här avlånga landet, det är få om nästan ingen som inte tänker eller tycker när dom hör ordet midsommar, eller har jag fel?

Själv så firades den här gamla tradition på en ganska så Klock ren plats för mig, Åhus. För er som inte förstår varför det skulle vara så typiskt? så är det därför att ”spritan” ligger där, spritan är ABSOLUT! Så nu vet vi det!

Firade den Midsommar med Jenny och hennes ”Shakande” vänner, mycket trevligt, det blev sill, nubbe, snapsvisor, hemlighets tipspromenad, diskussioner kring fultal, natt grillande och mycket skrat och lite gråt (vissa skrattade nämligen så dom grät)! Det blev även lite turistande den andra dagen med Jenny det involverande fotograferande, glass ätande och en tur till staranden men inget bad, huva vad kallt, långgrunt och stank äklig tång. men brygga ut i vattnet var lite mäktig då alla som varit med och sponsrat plankorna fått sina namn in rispade (egentligen var dom väll maskinellt frästa) men coolt ändå 😉 sedan så blev det grillning och lite mat med gänget och lite Guitar hero, sedan gick vi och åt beryktade revben spjälen som pappa sagt att vi bara måste äta, eller egentligen inga revben om man ska var petig, men kamben, gött som fan det här avnjöts på Åmund nere vi bryggan med en öl, celebert besök i form av Glen som var och hälsa på lite och stekte! sen när dom andra skulle komma så åkte Glen hem han var Klääääääär!

Sedan båten över till ett skönt Place som lirade soft och skön musik på LP, efter som jag var allergisk som fan så var det hem och sova och kolla klart på dom sista dansande vi hade kvar att se på So you think you can dance, shiiiiit vilken Svensson jag håller på att bli hahahahaha.

Dagen efter hade hem gång i planeringen, men först lite frukost hos linda med dom andra, så skulle Linda klippa till lite i Jennys frisyr. sedan i väg, fast vi hällevik för att hälsa på Joppe som fyllde år på Midsommar aftonen och Jonna som jag inte hunnit (tja det hade inte blivit av i alla fall) träffat innan, dom hade en liten suprice! Det blev lite husesyn i deras härliga stuga, jag fick en lite tavla av Joppeti som han målat med KILL BILL tema, i love it! sedan en vända till stranden, sen blev det mat med Jonnas familj som var där för att hälsa på och fira!

Vi hann tyvärr inte med dessert, utan i väg igen, nu styrde vi kosan mot HALMSTAD skulle hälsa på David och Steffi hade vi tänkt men dom åkte mot GBG för AC/DC konserten så vi fortsatte mot vidare mot nästa mål TYLÖSAND, för att kolla in SALT och hälsa på LARRY och DUMBO, ni vet killarna på http://placeonebartender.blogg.se/ , Där var det inget skitliv kan jag lova underbart att se dessa degrideradespillror till människor (vad hade du själv varit om du jobbade dagen efter midsommar) förgylla några farandes liv med kreativitet bakom baren för både körbara och mindre kör bara drink kreationer, dåligt inflytande har dom i alla fall på alla människor nu senaste i raden en massa damer som kommer läsa tidningen Ekipage, som jag själv ska köpa nästa nummer av, dom pojkarna Larry och dummbo figurerar där i, Vad fan tänkte dom som skriver tidningen på, pojkarna måste supit ner dom bra för att dom skulle ta in dom hahahahah underbara skitlivs pojkar 😉

sedan begav sig turen mot Götlaborg för att där lämna av packning sedan mot Alingsås att lämna packningen för att ta pendeln hemma och var hemma vid kvart öer spöktimmen för att sova, eller försöka med solfrossa, trött som fan i morse vi 06:05, men hela helgen var klart värt det.

Idag gick det lite segt på jobbet, men här hemma väntade en underbar nyhet retorik = VG gött är det godkänd, nej väll god känd Retoriker,,, Jag är Kläääääääääääär

Eller ja ja ja jag har ju den där LIAN klar, men stegen går åt rätt håll =)

Fridens liljor bröder och systrar

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: