Flykt eller överlevnad?

Jag har många gånger tagit till alkoholen för att fly vardagen, nu är det ca 4månader sedan senaste fyllan. Jag börjar känna att jag drar mig mer inåt blir  introvert (är det ordet jag letar efter?) jag flyr nu med andra i metoder, böcker och film och serier, det är på sitt sett en skönare flykt,  men samtidigt ingen flykt så som fyllan. jag grunnar mer och mer. saknar på sett och vis fyllan som tidgt som en del av mig aldrig vill bli full ingen, det handlar inte om den slitna orden man yttra dagen efter, aldrig mer!

Samtidigt så flyr jag vaje natt mer och mer, drömarna böjar på sett och vis ta över min vardag. funderar på någon metod från den mentala träningen för att stänga av drömmarna. Samtidigt så säger man ju att drömmarna är vårat undermedvetna!

Funderar på att börja skriva själv i stället för att läsa andras verklighetsfykt.

Men om jag skulle skapa en egen värd för mig själv, skulle det bli en god värd? för är det inte så att det måste finnas en balans i världen? kan det finnas godhet utan ondska?

Kanske är det som vi beskriver som ondska runt om i världen bara balansen till den godhet som finns, mänsika kanske inte är menad att var ett så kallat ”civeliserat” väsen! Vi kanske bara är det djur som vi skades som verken ont eller gott utan bara ett djur som följer durens lagar precis som allt annat!

Annonser

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: