Slappar dag eller ”Bissy” dag?

Dagen har väll varit slapp då jag sov ganska länge, eller jag vaknade när klockan ringde vi 08:05 och tog min tabllet. men sommnade sen om så fort jag fått lite värem i kroppen efter varit upp och sprungit på morogonen det var så kallt att jag ett dag trodde katterna var små isbjörnar.

sen vaknade frulle (jenny och jag skippade den komersiella alla hjärtansdag, vi firar någon annan dag som betyder något för oss, inte för att ica stig och hans polare har bestämmt att vi ska fira i dag) sen åkte vi till Bror och Maria och borrade, eller det överlätt jag till pappa, sen tog vi sängen (fick deras gamlla som är 120 min är ju lite smal för två) och konkaade ner den till bilen och körde hem den till mig. Med ett litet stopp på vägen, en mini present till jenny (försäkerhets skull) inget specielt sexigt eller kärleksfullt men något hon faktiskt pratat om! Se jag kan lyssna ibland.

det var en svart fluffig rattmuff till den lilla ”pärlan”

På vägen hem därifrån så tog vi en sväng för att kolla tillbåten på varvet, pappa har lagt ner sådant djävla jobb på den båten, här pekar han stolt på det nia däket han har gjort alla teek-piporna är utsågade och inppasde för hand ett galet & sjukt tidkostande projekt.

Men det blir sjukt snyggt!

Här ser man lite skillnad oxå!

Sen så var det daggs för årets händelse, eller en av dem i alla fall i familjen Andersson:

De Småländska Kroppkakerna!

Det här är något som vi i familjen är mycket förtjusta i och som bara görs en gång per år, diskutionen för det här året så som förra, det innan det, innan det, innan det, ni förstår! Var så lart vem kommer äta flest blir det dubbel siffrigt?

Det här är en avancerad gren och inget för amatörer vi pratar om ett upplägg värdigt vilket OS som häslt, det handlar om vad man ättit under veckan, vad man äter innan på dagen, att se till att ha god appit med mera. Det låter nördigt det är nördigt, MEN DET HÄR ÄR VIKTIGT!

Det blev föläjande resultat:

6a på 4 st Maria

5a på 4,5 Pappa

4a på 5 JEnny

(en bubblare och en ny fajter att räkna med)

3a på 6st Mamma

2a på 8st Bror

(Han siktade på dubbel siffrigt, men placerade sig ändå på en god andra plats, en eloge)

PÅ 1a Plats  på dubbel- siffriga 10,5 st Jag!

(försvarade min regerande plats som 1a men kom inte i närheten av mitt rekord på 13st)

Kvar fanns bara fyra stackare (som hamnar i mammas matlådor) Ser inte så aptitliga ut här men det är för att jag bara öste ner dem i plåten!

Det är kanon gött, äts med smältsmör och färskmalen kryddpeppar!

sen blev det Cuedo, det hade jag en fallen het för (något ska man väll en ut av att se massa CSI och NCIS) mitt första ryckte jag spred, var det riktiga, snyggt jobbat där (speade en liten stund till och spred dissinformation innan jag gick och vann)

Det var Peter grön, med trofén i köket!

Så vet vi det

STRESS!

Röd Luvan!

Varsågod lite nostalgi!

Annonser

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: