Lust eller tvång?

Jag har i dag en lust att skriva, eller om jag skulle beskriva det som lust vet jag inte egentligen, mera som ett tvång! Perfekt ännu ett till tvång till de jag jag redan har! Dock så är väll det här troligtvis inte ett som jag har hela tiden utan jag misstänkener att det bara är just nu för att huvudet känns som en stor korg med stick garn i som man även lagt ner en kull med nyfikna och lekfulla kattungar och bara för att sätta det på sin spett en liten förskrämd skogs mus som ilar runt i panik och som jagas med en glädje nyfikenhet och beslutsamhet som bar en katt på jakt besitter så om mina tankar symboliseras av garnen så kan ni ju få en liten bild om den röra som är i mitt huvud.

Jag hade tänkt att fixa en av bröllopsbilderna men för att få det som jag ville så behövde jag SC2 vilket jag inte har. suck.

Så det blev tillbaka till att vända ut om in på huvudet och låta tankar rinna ner längst armarna utöver fingrarna som  får ett eget liv och på något sett omformulerar mitt myller till något mer lätt läst & förståeligt så även ni (om det nu finns någon mer än jag här) kan ta del av det virrvarr som finns inom mig, jag kan inte svar om jag gör det på grund av min exhibitionistiska sida eller om det helt enkelt är så att jag behöver hjälp med att tolka det som ligger i ett dimhölje precis bort om för mig, det som kallas det undermedvetna. kanske är det just någon av de som har förvirrat sig hit som kan tolka det som finns inom mig, hopplösheten, maktlöshet, nyfikenheten, längtan, glädjen, sorgen, förhoppningarna, beslutsamheten, obeslutsamheten, förvirringen, mänskligheten och det omänskliga!

En aningen komplext kanske men även jag i min förvirring är en människa med en form av ett medvetande det här gör även mig till en komplex varelse.

En sak som får min huvud att snurra som en discokula som blivit kopplad direkt till ett vägguttag och gått ”bananas” utan en transformator inkopplad i mellan som kan justeras så att motorn får rätt antal volt och snurrar så där fint och sensuellt som den lilla spegelbollen snurrade på våra ungdomsdiskon samtidigt som någon tryckare flöda ut ur DJ´ns högtalare och de tuffa/modiga och populära dansade medan man avundsjuk och feg stod och hängde i ett hörn med lite godis och en läsk och ömsom blygt kikade och ömsom glodde på de tjejer som man önskade att man hade mod att bjuda upp och att de om man nu hade ”the balls” hade sagt ja och dansat med än istället för att säga att de var trötta, för att sen dansa med någon annan 5 sekunder senare, eller bara skratta och säga nej tack fast det värsta var om de sa nej och man såg att de tyckte det var besvärande att man hade frågat dem efter som om de pratade förlänge för inte och säga dansade med mig så skulle de ju tappa coolhets-poäng. Eller jag kan ju inte säga att jag är tankeläsare och säga att det var så, men det var den känslan man fick.

Det är det med min hälsosituation som i sin tur relaterar i att jag inte arbetar i barer, på restauranger, som säljare eller ja jag arbetar ju överhuvud taget inte alls, det får inte bara att känna mig omanlig och mentalt kastrerad utan det krossar det mänskliga ”Goet” i mig, jag blir apatisk, vill vara ensam för jag tycker det är jobbigt att fungera som en ”normal” människa efter som det kräver mer energi av mig en vanligt att fungera socialt för att inte sluta mig och fundera, utan egentligen fundera på något det är mer att jag bara svävar bort.

Det enda jag vill ha är ett jobb, vilket inte är så konstigt de flesta vill ha ett jobb och ha ett liv med inkomst. Men jag behöver det förutom för att ha en inkomst för att hitta tillbaka till det som är mig! När jag arbetade i bar så var det min identitet Martin Bartender, duktig enligt många kass enligt några jag lägger ingen åsikt där allt är i betraktarens ögon, vilket fall värdlös eller världs bäst så var det min identitet. Sen var det som någon sprakade undan benen för mig, eller nej som om någon sprakade mig ut för ett stup och jag föll handlöst mot marken likt en seriefigur som faller med flaxande armar och ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ”duns”

Jag tog dock mina spillror och satte samman mig igen med Karlssons-klister och började försöka skaffa mig en ny arbetsidentitet genom att läsa till butikschef på en KY utbildning det gick inget vidare, fast det berodde på kommunikationsbristen mellan Skövdehösskola och Kungälvsvux. droppade av och hamnade sakta men säkert i baren igen. sen kom jag in på SMH alla som känner mig vet att det var bland det bästa jag har gjort. Men det funkade ju inte heller och än en gång sopas jag över kanten på ett stup, ännu större  den här gången och den här gången så sopas jag hårdae och längre ut med en brutal kraft som om en jätte spealar shuffelboard och använder mig som en puck.

Desto högre fall ju större krater och nu vet jag inte om jag har klister så det räcker eller om jag har hittat alla mina spillror ännu.

nu har jag skrivit till och från på det här under hela dagen. nu får det åka upp och kanske kompletteras senare!

Annonser

2 svar to “Lust eller tvång?”

  1. Marlene Says:

    Martin darling… du är Martin. Räcker inte det? Räcker inte bara Martin?

    Du har mycket att komma med, mycket att ge… Du kommer hitta något som passar dig utmärkt, det vet jag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: