Att tänka i boxen eller början av slutet för en epok?

Nej den här rubriken har ingenting med ett vist hårt media bevakat par som gifter sig i dagarna och den fråga om att fader kungen ska leda prinsessan (blivande drottningen) Viktoria till en gympojke från Ockelbo som släppt en singel (<–Lyssna) och tycker att livet går bra nu.

Stulen bild från "media profilen" Dj Hångel´s FB

Utan det har att göra med boxar! För nu har det hänt, B.i.B.en fått en ny skön konkurrent om du frågar mig! Det vill säga om du får köpa paket med sprit från London. En skön ny box med nästan en skön förkortning C.I.A. fast sen ska det ju även vara ett B.

Men nu kan du köpa party boxen med namnet COCKTAIL-in-a-BOX.

Där du kan välja din favorit drink (om den är en av de sju som finns nu till och början med) t.ex. en mojito då får du följande kitt:

Det ska även finna möjligheter att uppgradera alkoholen till premium sprit i alla fall enligt

Göran Adlén

på senaste och sista avssnitet för säsongen av Trend-TV om ni inte har kollat in det så gör det!

Vad är det slutet på för Epok då? är det Biben? Nä knappast, Men det det kunde vara är början på slutet för taskiga drinkar hemma i hushållen, eller rättare sagt jag hoppas att det mer och mer kommer få folk att vara petiga med det dem dricker och öka en positvi medvetenhet och ett genuint intresse för cocktail kulturen för att den är fantastiskt och inte bara att det just nu är trendigt att sippa välskakade och kylda cocktails i en skön bar utan för att du frågar mig och mina fd kolegor bakom barerna att det helt klart är en av de saker som kvalificerar in sig som en del av meningen med livet. Eller i alla fall som just då gör det några steg bättre!

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: