Jinxed eller bara sjukt otecknisk?

Man funderar ju på om livet inte var bättre när man lekte med kottar och pinnar och det mest tekniska som fanns var att räkna på en kulram! så kombinationen att vara slav under teckniken och otecknisk känns som en förbannelse, specielt när något som har funkat problem fritt innan bara strejkar känner mig som en ryttare och jag flyger över hindret efter som hästen bara tvärrstannar framför det utan minsta förvarning!

Det jag pratar om är min fd goa kompis Lexmark 2600 series all-in-one skrivare som jag tidigare scannat med flera flera gånger. men idag så är det bara ett stort långfinger som pekar mig i ansiktet, för hur jag en gör så är ”skanna” knappen irriterande grå!

Efter ett antal olika försök, det är ju inte så att man är smart och ger upp och funderar ut en ny plan! Nej man lägger så klart ca 1timmes tid på att försöka lura den lilla plastiga-elektroniskaprylen att göra som jag vill. Men det enda som händer är att den fortsätter att rotera det stora pekfingret framför mina ögon, tur att jag har litet bättre psyke nu hade det varit för ett antal år sedan så hade grannarna undrat varför det inte sagt på tv att det skulle regna ”skrivardelar” i kväll. För jag tryckte undan känslan att slå den i bitar rosenrasande och skrikande med ett brännbollträ medan jag fördömde den för evigt. Istället (efter en timmes tid) så kapitulerade jag och kollade om det funkade att koppla in den till J´s dator och där igenom få min ”fil” det gick så klart (till 95% då den kapade lite text, dock inte den viktigaste så det funkade kan man väll säga)

Nu ska jag bara ta reda på varför det inte funkade på min dator idag, säg nu inte för att det är för jag har en mac! Då jag ju med samma dator och skrivare skannat flera gånger för!

Annonser

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: