Plötsligt händer det? Del 2.

Mina två bestman befinner sig alltså i mitt sovrum, filmandes med mobilkamrer som lyser upp rummet med ett kallt ledlampeljus. Ett ljus som riktigt sticker och nästan gör ont i ögongen. Jag befinner mig alltså redan nu min första prekära situation för dagen, dock långt ifrån den sista mistänker jag när jag ligger där. Så där ligger jag naken under ett täcke, ett täcke som säkerligen kommer ryckas av mig om jag inte går upp självmant. Men går jag upp självmant så blir jag filmad naken, då är ju redan ribban för den här dagen lagd. Lagd på en obehagligt mycket högre, eller lägre om man så vill ,nivå än vad jag anser önskvärt att strata på. Ska ju alltid börja med att värma upp på en lägre nivå, för att sen öka successivt.

Nu är det ju så att min blivande fru inte är samordnare för inte, så som från ingenstans så uppenbara sig ett par kallingar i luften för att sen landa på mitt bröst. Hon har likt en skyddsängel förbarmat sig över mig, och ordagrant räddat min nakna röv. Nu tror ni att, nu är han allt bra nervös över vad som hända, det är sant det var jag. Men den största frågan jag brottas med just då var, är det här på riktigt? Eller är det bara en övningsdrill? Smäller det på riktigt idag eller är det här bara en fejk svensexa? Kommer de nu hälla i mig en öl, gå ner med mig för trapporna, för att sen bara säga vi ses och gå. Eller är det i dag jag är körd på riktigt?

I alla förhandlingslägen och köpslåenden så måste man gå ut strakt, det gäller att skaffa sig ett övertag, en möjlig prutmån. Det måste ju i slutet av förhandlingen verka för motparten att denna har gjort en bra affär, samtidigt som du själv ska ha gjort det. Så sagt och gjort jag försöker ta över kommandot och styra lite över min situation. Nu är det inte bara därför jag går ut och fyller upp vattenkokaren, plockar fram en gigantisk soppskåls tekopp och en yelowlabeltepåse. Utan jag behöver verkligen det för min hals och röst som det just då inte känns troligt kommer klara av dagens påfrestelser, om det är i dag det smäller.

Samtidigt är det för mig ett sätt att ta kommandot, att när jag påpekar med rossligröst att utan te och att de köper halstabletter mig så kommer jag låta som en korsning av en brunstigälg och en osexig Dylan från Beverly Hills 90210. Samt att efter halva dagen kommer jag inte kunna prata och om de inte har tänkt att slutet på dagen ska framställas som en stumfilm så borde lyssna på vad jag säger. Ta kontroll!

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: