#Blogg100 dag 4, Les Misérables ”Spoiler varning”

Jag var med frun och vårt toasmasterpar på Les Misérables på bion igår, så det får dagens inlägg handla om, efter som det var en härlig upplevelse. Sen för dem som är lite observanta så postades det tredje inlägget några minuter över midnatt! Dock kommer jag dock hävda att det är okey efter som det ändå inte hade gått över 24h sedan det föra inläget. Anledningen att jag missade att posta i tid, det vill säga på rätt sida midnatt. Var just att jag var på den föreställningen.

För det första har ni inte tänkt att gå och se den för att ni är av inställningen att musikaler är fjantiga förestälningar för, med homosexuella, så ja men tänk så då för all del. Tänker inte lägga energi på att försöka övertyga dig om att du har en grottmänniskas intellekt, utan tänker bara som @Soranismail det är ju inte dittt fel att din pappas, pappas, farfar kommer från Dalarna.

Men för er andra som har än mer vidgad vy här i livet, kan jag bara rekomendera er att se den, en fantastisk ansambell som de har hittat och det är svårt att inte bli imponerad av t.ex. Sacha Baron Cohen som gör en fantastisk Thénardier tolkning. Men den som ändå sätter sig hos mig är kanske den som har den minst inponerande bidraget musikaliskt, men hela den tolkning av den ”onda” Javert som Russell Crowe gör är i mina ögon, hos en som inte känner till karaktären Javert sen innan totalt briljant. Jag kommer på mig själv att sympatisera med Javert, för i mina ögon är han inte ond. Men han är dock en ondskans förkämpe och förtryckare, han är bara en man som är en produkt skapad ”civilisationen” på den tiden.

Jarvet

Jarvet

Överlag så är historien i fantastisk och jag vill verkligen läs, lyssna på originalet som musikal och film är baserad på av Victor Hugo

Annonser

Etiketter: , , , , ,

Ett svar to “#Blogg100 dag 4, Les Misérables ”Spoiler varning””

  1. Linda aka Javamorsan Says:

    Vill så gärna se den!

    Tur mina föräldrar är från Göteborg så jag har lite mer vidsynt haha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: