#Blogg100 dag 23 (nr2), En vardags reflektion!

Ni vet hur det var förr då skulle man ha de största och fetaste högtalarna, för man trodde de var bäst. Ordet ”man” här i föregående mening stämmer välldigt bra, för vist var det oftast män, pojkar, killar som köpte  riktigt vräkiga leksaker.

Men med mobiler och de bärbaradatorers intåg i våra liv så började vi med att vilja ha små saker när det kom till vissa sorters teknikprylar. Men med tv apparater och högtalare så skulle det fortfarande vara stort! Men sen kom det mer och mer trender med högtalare med fantastiskt ljud som blev bara mindre och mindre.

Jag tror jag kom på varför nyss!

Min egna lilla kanske aningen befängda reflektion är det att ju mer vi män började gå hemma lite mer, började med pappa ledighet. Då märkte vi att ett föremål inte behöver vara så förbaskat stor för att ge ifrån sig ett kraftig ljud. Bara det finns tillräckligt med kraft, energi och vilja i föremålet. Det har i alla fall min lilla son bekräftat för mig idag. Han är inte stor, men får han inte som han vill så visar han det ljudligt med kraft, energi och mycket vilja!
Kan det vara så enkelt att vi de testoron stinna pungdjuren äntligen börjar att  avprogrammera oss själva från att köpa olika varianter av pennisförlägnare pga att vi omfamnar urmorden inom oss? Eller är det bara en praktisk lösning?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: